Heidenstams misstag nu en av Topp 5 att vinna Selma-priset!

DSC_0029Av de närmare 200 bidragen till Selma-priset har juryn nu enats om ”Topp 5” varav en kommer att utses till vinnare i slutet av februari! Heidenstams misstag är ett av bidragen.

– Det är både oväntat och fantastiskt roligt, kommenterar Jakob Sverker. Jag tror att de pågående spänningarna i Europa med främlingsfientlighet och nationalism gör att delarna i min trilogi känns mer aktuella än tidigare. Temat är ju just Europa, en kontinent som ständigt vacklar i kraftfältet mellan övergreppet och det sublima. Vart är vi på väg, egentligen?författarporträtt

Juryn om Heidenstams misstag:

Heidenstams misstag är den fängslande andra boken i Jakob Sverkers Europatrilogi (efterföljare till Berättelsens ängel). En spänningsfylld deckare, som kan liknas vid Da Vinci-koden, där diktens förmåga att väcka starka känslor genom tiderna kommer ikapp bokens huvudpersoner.

Utgivningen av den  tredje delen av trilogin, Äventyrliga hjärtan, är planerad till andra halvan av 2016.

 

topp5

Powered by WordPress. Designed by WooThemes