Böckerna har kommit och premiär för Äventyret Europa

Först och främst är det äntligen premiär för podcasten Äventyret Europa. Lyssna gärna:

I Äventyret Europa undersöker jag vår kontinent ur ett historiskt, politiskt och kulturellt perspektiv för att förstå var vi européer befinner oss och vartåt det bär hän. Podcasten är ett komplement till den romantrilogi, Europatrilogin, som jag skriver och ger ut.

I slutet av varje poddavsnitt går Europatrilogin som följetång. Vi börjar idag med prologen till första delen, Berättelsens ängel. Det är Anne Persson som läser och producent är Whipmedia.

Dagens avsnitt behandlar boken Europa : ett oavslutat äventyr av Zygmunt Bauman (köp boken på Adlibris, Bokus, CDON)

Nu har böckerna även kommit från tryckeriet och distribution påbörjas till alla som beställt med postleverans. Det känns otroligt befriande att ha fått fram omslagen och matchande inlagor. Nu kan jag sätta punkt för den här resan och fokusera på podden och nästa romanprojekt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes