_DSC4813_low

”Krisfasen – den behövs” – öppenhjärtig intervju med mig i Skrivradion

Jeanette Niemi har sedan 1997 varit verksam inom utvecklings- och förändringsarbete.

I veckan intervjuades jag av Jeanette Niemi, redaktör för Skrivradion, om hur jag skriver, mina rädslor, mina kreativa kriser, om att vara högsensitiv samt ger jag lite tips på hur man skriver spänningsromaner.

Det blev ett spontant och öppenhjärtigt samtal. Jag låter betydligt mer filosofisk och reflekterande än vad jag kände mig. Möjligen lite många liksom och så att säga, men det hör ju liksom till den inåtvända och svårmodiga konstnärssjälen så att säga  🙂

Lyssna gärna direkt:

 

 

 

 

 

Eller besök Skrivradions sida för avsnittet:

#054 Skrivradion: Jakob Sverker – Europatrilogin

 

Powered by WordPress. Designed by WooThemes