gast_storytel

Berättelsens ängel ute som ljudbok och gästbloggare på Storytel

Pressat läge. Endast en månad kvar till mitt nya liv börjar och tillvaron består fortfarande mest av flygplan, lounger och hotell. Jag sitter ännu intensivt involverad i mitt projekt i Danmark och stunderna av skrivande är få.

Så skönt då att andra jobbar vidare med mina alster åt mig. Berättelsens ängel, första delen av Europatrilogin, släpptes som ljudbok för en dryg vecka sedan och finns tillgänglig hos de olika streamingtjänsterna som Storytel, BookBeat och Nextory. Man kan också köpa den som nedladdningsbar fil på någon nätbokhandel.

Skådespelaren Frederick Halbout har gjort en riktigt känslig och fin inläsning av Berättelsens ängel och dessutom med ett klockrent uttal av franskan. Genom förlagets ansträngningar fick jag även chansen att skriva ett gästinlägg på Storytels blogg. Jag fick ihop det sent i lördags kväll och såhär blev det:

GÄSTBLOGG: JAKOB SVERKER OM ”BERÄTTELSENS ÄNGEL”

Vill man lyssna på Europatrilogins första del klickar man bara på länken till sin favorittjänst nedan eller söker upp den i appen.

Betygsätt gärna också upplevelsen!

Det känns lite kämpigt just nu, stressigt och nervöst inför vad som komma skall och lite tid att förbereda mig.

Då känns sånt här extra skönt. Tillit och Tillförsikt.

Berättelsens ängel på Storytel

 

 

 

 

 

 

Berättelsens ängel på Nextory

 

 

 

 

 

Berättelsens ängel på BookBeat

Powered by WordPress. Designed by WooThemes